POJISTKA PRO ŽENY

Životní pojištění od Allianz se speciálním připojištěním PRO ŽENY vám pomůže v obtížných životních situacích – a jelikož ví, že každá žena je jedinečný originál, přizpůsobí se dokonale právě vašim potřebám.

Závažná onemocnění a operace

Patří sem například rakovina in situ, zlomeniny, artritida, vulvektomie, rekonstrukce prsu po operaci, operace obličeje a další závažná onemocnění.

Těhotenské nebo porodní komplikace

Jako je embolie, chirurgické odstranění dělohy, mimoděložní těhotenství a další nepříjemné komplikace.

Závažné postižení narozeného dítěte

Zahrnuje Downův syndrom, zúžení jícnu a další.

KDE POJISTKA PRO ŽENY POMÁHÁ?

Zvládne Lucie náročnou péči o nemocné dítě?

Když se narodil Lukášek, byl to ten nejkrásnější okamžik v mém životě. Jenže potom přišel doktor a řekl mi, že má Downův syndrom. Bojím se, že to nebudu zvládat.

Lucie :

Nečekala jsem, že pojištění PRO ŽENY mi tolik pomůže. Díky němu můžu pracovat doma a stejně jsem schopná platit Lukáškovi péči. A přitom mu také věnovat svou pozornost.

Dokáže Simona překonat svou obavu?

Čekám své první miminko. Samozřejmě se moc těším, ale tíží mě i nejrůznější obavy. Mám totiž velmi bolestivou zkušenost, kdy mi při komplikovaném porodu zemřela kamarádka. Uvědomuji si, že stát se může cokoliv… kdo tedy dokáže pomoci mým nejbližším a čerstvě narozenému miminku?

Simona :

Pojištění PRO ŽENY přesně pamatuje na situace, jako je tato. S ním mám jistotu, že o mou rodinu bude postaráno i v případě toho nejhoršího. Můžu tedy zase o něco klidněji spát.

Zvládne Marcela nečekanou ztrátu příjmu?

Nejdřív mě jenom trochu bolelo v podbřišku. Když jsem později začala krvácet, došlo mi, že se bude jednat o něco vážnějšího. Diagnóza doktora byla neúprosná – může za to rakovina děložního čípku, i když v nejlehčí formě. V práci jsem zrovna dostala skvělé místo, kterého se budu muset vzdát! Budu teď vůbec schopná uživit rodinu?

Marcela :

Naštěstí moje pojištění PRO ŽENY myslí i na takové, jako jsem já. Podpořilo mě přesně tak, jak jsem potřebovala. S pojistným plněním můžu v klidu zabezpečit rodinu a soustředit se na boj se svou nemocí.

< < zpět

Miroslav Kostka

IČO: 18108431

ČNB - registrace u České Národní Banky zde 

+420 777 279 245
miroslav.kostka@iallianz.cz 

Působím na Moravě , ale díky digitálnímu světu mám klienty po celé ČR.

Kanceláře

Zemské ředitelství  

28. října 1623/135, 702 00 Ostrava

Ostrava, 702 30

 mapa

Střítež 74 Střítež 739 59  mapa

Sociální sítě

.

.

.

.

.

Menu

MENU - NEMAZAT!!! NEPŘESOUVAT